Kanjerweekend en vakantievissen sluiten naadloos op elkaar aan dit jaar

door | jun 28, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Vanwege het warme weer eind juni heeft ’t Smallert het even uit moeten stellen maar in het weekend van 8 en 9 juli is het dan eindelijk zover: Kanjerweekend op ’t Smallert! Mooie, grote zalmforellen uit eigen kwekerij worden dan in vijver 1 en 3 losgelaten. Deze hebben een gewicht tot wel 6 kg!! Aan jou dan de schone taak om ze er weer uit te vissen, een mooie uitdaging. Heb jij altijd al eens een bloedstollend gevecht willen hebben met een supergrote vis? Dan is dit je kans. Controleer je uitrusting, check je hengels en op naar ’t Smallert! Er is geen voorinschrijving, vol = vol.

Aansluitend op maandag 10 juli gaat het vakantievissen van start. Een leuke avond vissen in gezellig wedstrijdverband. Zes maandagen op een rij zullen we ’s avonds het hek openen voor de vissers die een gemoedelijke wedstrijd wel kunnen waarderen. Deze wedstrijd is, vanwege het gemêleerde gezelschap vissers, ook zeer geschikt voor de minder geoefende visser!

Ook voor het vakantievissen geldt dat er geen voorinschrijving is, vol=vol. Er is plek voor 45 deelnemers. De kassa is geopend vanaf 18.00 uur en de wedstrijd start om 18.30 uur. Om 21.00 uur is de prijsuitreiking en uiteraard is de bar geopend voor lekker drankje. Naast de wedstrijdprijzen is er ook een overall-prijs te winnen. Diegene die alle 6 maandagenavonden mee heeft gedaan en het best gepresteerd heeft wordt beloond! Maar gewoon een enkele avond meedoen is ook mogelijk.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: