Zaterdag 7 juli jongstleden traden diverse jeugdleden van Vaassens fanfare Corps op voor familie, vrienden en de leden van het A orkest. In de repetitieruimte bij Tiemessen werd een podium gemaakt zodat de leden zich hiervoor in een concertzaal waanden. Voor deze voorspeelmiddag konden de jeugdleden zelf een keuze maken uit een aantal muziekstukken.

In enkele maanden hebben zij de nummers onder leiding van hun leraren ingestudeerd tijdens de wekelijkse lessen. De middag werd geopend door onze secretaris Annemieke Meijer. De saxofonisten Neriah de Wolf en Noor Jonker hebben afgelopen tijd les gehad van Edwin Neutenboom. Van advocaatje met slagroom, met de wind mee, Game-Boy tot staccato blues speelden beide meiden individueel een gezellig stukje muziek. Samen sloten ze af met Circle of life.

Elias Heijs is in dit gezelschap van vandaag de enigste koper blazer en hij heeft les van Guido Cornet. Samen met Guido speelden ze September Song. Elias sloot af met 7 Years.

De blokfluiters, de grootste groep van vanmiddag, hebben les van Iris Veldkamp en Annemieke Meijer. Indy van Lohuizen & Feija van Drie straalden helemaal toen ze op het podium mochten spelen! Wat een vrolijke stukjes werden er gespeeld op de blokfluit.

Ook het slagwerk stond in de spotlights, Luka liet flink van zich horen op de snare, helaas kon de leraar (Robbert Houtkamp) niet aanwezig zijn. Maar gelukkig was daar Opa Teun, samen traden ze op. Met de Second Snare Drum werd het een groot succes!

De aanwezige broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mochten bij de leraren de instrumenten uitproberen die wij voor deze gelegenheid hadden meegenomen.Duidelijk werd dat Vaassens Fanfare trots mag zijn op haar jeugdige sterren. In alle opzichten was het een geslaagde middag. We verheugen ons al op het volgende concert!

 

Heb je onze voorspeelmiddag gemist? Na de zomervakantie zijn er weer lesplekken beschikbaar, meld je dan snel aan voor de gratis proeflessen. En maak kennis met de fanfare. Voor meer informatie, bezoek snel onze website www.vaassensfanfare.nl of stel uw vragen via info@vaassensfanfare.nl