In de halve finale van de leukste korfbal familie

door | dec 22, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) is dit seizoen op zoek naar de Leukste Korfbal Familie van Nederland, ter ere van al die mooie families in de korfbalsport die al sinds jaar en dag  verbonden zijn aan een club en nog altijd met ziel en zaligheid betrokken zijn.

Na weken van oproepen voor aanmeldingen  van ambassadeur Mick Snel heeft de jury het aantal kanshebbers nu terug gebracht tot 5 halve finalisten… Deze 5 families gaan de komende tijd de strijd met elkaar aan voor een felbegeerde finale plek en uiteindelijk de titel en hoofdprijs.

Een van die 5 korfbal families komt uit Vaassen. De familie Van Essen van Regio’72.

Zij zijn op alle vlakken actief bij de sport en Regio ‘72, van 6 tot aan 71 jaar. Korfbal is hen met de paplepel ingegoten. Als ze een weekendje weggaan met de familie zorgen ze er dan ook altijd voor dat ze hierdoor niets van het korfbal hoeven te missen. Korfbal staat bij deze familie echt op nummer één!

Op donderdag 28 december zullen alle halve finalisten aanwezig zijn op de Korfbal Challenge in het Topsportcentrum Rotterdam (op de speciale Familie Dag).

Wil je de familie van Essen aanmoedingen? Kom langs.
Je kunt ze ook volgen op hun facebookpagina: Korfbalfamilie van Essen

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: