Ik koop een vuurwerkpijl voor Koningsdag.

door | dec 10, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Vuurwerk Klink en de Oranjecommissie Vaassen hebben elkaar gevonden. Op Koningsdag gaat de Vaassense ondernemer het vuurwerk verzorgen op de ijsbaan. Het afsteken van het vuurwerk wordt met muziek ondersteund zodat het effect van het vuurwerk nog mooier en spectaculairder wordt. Ook  zal Vuurwerk Klink de Oranjecommissie ondersteunen bij de vuurpijlactie om ook in de komende jaren een vrij toegankelijk feest voor alle Vaassenaren te organiseren.

Twee jaar geleden is de Oranjecommissie al begonnen met de eerste ‘ vuurpijlen’ te verkopen. Een ieder kon voor een bedrag van 5 euro een vuurpijl kopen, die dan op Koningsdag werd afgestoken. Het was een mooie start van het idee met als doel de jaarlijkse collecte te laten verdwijnen. Tevens zal het programma op Koningsdag worden uitgebreid met enkele spectaculaire en gezellige onderdelen voor jong en oud.

Vuurwerk Klink heeft een tweetal aanbiedingen, die de klant die vuurwerk koopt ook nog eens extra korting geeft bij aankoop van vuurwerk bij Klink en de kas van de Oranjecommissie spekt. Tevens zal de vuurpijl actie van 5 euro worden voortgezet waarbij een pijl voor Koningsdag wordt afgevuurd voor de Vaassenaar. De klant krijgt deze 5 euro weer terug bij aankoop van vuurwerk tijdens de verkoopdagen.

Op 16 december in de avonduren zal de eerste presentatie van de actie  op het Kerstevent in het centrum van Vaassen zijn.  De bezoekers van de stand van de Oranjecommissie kunnen, onder het genot van een toepasselijk oranjebitter,  een keus maken voor een vuurwerkpijl tijdens Koningsdag , en/of dan al in de voorverkoop een keus maken uit de twee actie artikelen, namelijk een vuurpijl en/of een prachtige vuurwerkpakket. 

Op 28 tot en met 30 december kunnen deze artikelen op vertoon bij het verkooppunt van Vuurwerk Klink aan de Laan van Fasna worden opgehaald. Ook kan tijdens de vuurwerkverkoop ook bij de leden van de Oranjecommissie in de verkoopruimte een pijl of een vuurwerkpakket worden aangeschaft zodat er direct korting wordt ontvangen op de aankoop van vuurwerk.  De actie heet dit jaar: Ik koop een vuurpijl voor Koningsdag.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: