Hypotheekshop Epe Worldcuppers in de prijzen

door | okt 16, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Geduldig lagen ze te glimmen, de medailles van de KCVO Hypotheekshop Epe Worldcup. Ze waren voor de drie Worldcupspelers die in de afgelopen weken de meeste punten wisten te verzamelen. Ook de penalty bokaal stond gepoetst klaar om uitgereikt te worden.

Elke zaterdagmorgen tussen 9.30 uur en 10.30 uur, spelen 16 voetballers (4 t/m 6 jaar) ‘interlands’ tegen elkaar. Plezier staat voorop, maar punten halen is ook belangrijk. De voetballer die in de loop van de weken de meeste punten heeft verzameld, is de winnaar. Zaterdag 7 oktober werd de balans weer opgemaakt.

Wim Meuleman verbrak de spanning en reikte de bronzen medaille uit aan Lars Hille. De zilveren medaille was voor Yorrick Beekhuis. Figo van Gortel wist met maar liefst 96 punten de gouden medaille te winnen. Rody Weerts sleepte met een scorepercentage van 100% de penalty bokaal in de wacht.

De strijd gaat nu weer van voor af aan beginnen. Alle voetballiefhebbers van 4 t/m 6 jaar zijn van harte welkom mee te doen: elke zaterdag, 09.30 uur op sportpark de Egelbeek.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: