Vluchtelingenwerk Vaassen/Epe en Koppel-SWO/E zijn een huiskamerproject gestart in wijksteunpunt Bloemfontein in Vaassen. Iedere dinsdag en woensdag is iedereen van harte welkom om in de huiskamer een praatje te maken of een vraag te stellen.

Veel wijkbewoners weten de weg naar Bloemfontein wel te vinden voor de reguliere activiteiten maar niet iedereen wil aan deze activiteiten meedoen. Er is behoefte aan een plek in de wijk waar men naartoe kan als je even iemand om advies wilt vragen, als je even de deur uit wilt om andere mensen te zien of te spreken.

In het wijksteunpunt is ruimte gecreƫerd voor de huiskamer. Er is een stamtafel met stoelen die door leerlingen van ROC Aventus en buurtbewoners in vrolijke kleuren zijn opgeknapt. In een hoek van de ontmoetingsruimte is een zitgedeelte ingericht waar mensen kunnen zitten voor een spelletje, kopje koffie, of iets dergelijks. Het geeft een huiskamergevoel.

De huiskamer is open op dinsdag en woensdag van 9.00 tot 16.00 uur. Er is een professional van Vluchtelingenwerk Epe/Vaassen of Koppel-SWO/E aanwezig die ondersteund wordt door vrijwilligers van beide organisaties.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra
Telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op nummer 0578-676767,of van dinsdag tot en met vrijdag op 0578-617118.