Highfive Sports, sportieve kinderfeestjes!

door | okt 5, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Alle kinderen uit de gemeente Epe kennen deze twee mannen allang, de buurtsportcoaches, Tom Beekman en Rik van Voorst. Nu is het tijd voor de ouders om ze ook beter te leren kennen, want welk kind wil er nou geen ‘vet cool en sportief’ kinderfeestje?

Tom Beekman kennen we als Buursportcoach in de gemeente Epe, ‘badmeester’ in de Koekoek en als trainer en speler bij Vios. Tom heeft duidelijk een echt sporthart. Rik is ook bekend als Buurtsportcoach in de Gemeente Epe en is daarnaast vakleraar gymnastiek bij de Van de Reijdenschool in Epe en verzorgt ‘tussenschoolse sporten’ bij het St. Bernardus in Epe. Hij voetbalt zelf bij SV Epe, dus zeker net zo sportief!

Tom en Rik leerden elkaar in 2013 kennen nadat zij beiden werden aangenomen als Buurtsportcoach in de gemeente Epe. Naast het werk is er veel meer dat hen met elkaar verbindt. De passie voor sport, de uitdaging voor het werken met kinderen, maar vooral sportief en gezond bezig zijn.

Deze ingrediënten maakten, dat zij een jaar geleden om tafel gingen zitten om al hun ideeën hierover te delen. Veel chaos natuurlijk, want er waren (te) veel ideeën. Ergens moesten ze het bundelen en keuzes maken.

De keuze viel op kinderfeestjes. Het viel de mannen op dat er in onze gemeente (en daarbuiten) weinig echte sportieve kinderfeestjes zijn. In de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar zijn er feestjes te vieren bij bijvoorbeeld indoor speelhallen buiten de gemeente, maar daarbinnen niet. Plus de indoorspeelhallen zijn vaak in trek bij de kids tot ongeveer 8 jaar. Ook vanuit ouders kwamen verschillende vragen binnen bij Tom en Rik over sportieve kinderfeestjes.

Vrijdag 22 september zijn zij officieel gestart. Een spannend moment. Inmiddels zijn er al verschillende aanvragen binnen gekomen. Rik zegt daarover ‘zo gaaf, we zijn nog maar net begonnen en nu al verschillende boekingen.’ Vooral het bubbelvoetbal lijkt een gat in de markt. Dit is voor veel ouders de trigger om naar de website www.highfivesports.nl te gaan. Hier worden zij vervolgens verrast met nog veel meer sportieve kinderfeestjes. Zoals bijvoorbeeld de glow-in-the-dark spellen, freerunning of de mega Apenkooi. Voordeel is ook dat de spellen zowel buiten als binnen georganiseerd kunnen worden. Ook is er keuze qua locatie, zowel in Vaassen als Epe hebben zij locaties voor de kinderfeestjes. Dus of het nou mooi of slecht weer is, het kinderfeestje valt letterlijk en figuurlijk nóóit in het water.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Highfive Sports? Check hun website www.highfivesports.nl, hun facebookpagina @highfivesportsNL, het instagram account highfive_sports, op Twitter via Highfive_Sports of via het YouTube kanaal Highfive Sports.

Belangstelling of meer informatie kun je opvragen via het mailadres highfivesports@hotmail.com . Wil je één van de mannen persoonlijk spreken bel Tom of Rik via telefoonnummer (06) 10201798

 

Namens Vaassen Actief
Monique Zweekhorst

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: