Highfive Sports begeleidt en organiseert sportieve kinderfeestjes!

door | sep 21, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op vrijdag 22 september gaat Highfive Sports van start in de gemeente Epe. Highfive Sports gaat zich bezig houden met het organiseren en begeleiden van sportieve kinderfeestjes.

Bij een sportief kinderfeestje worden verschillende sport en beweegactiviteiten gedaan. Welke spectaculaire activiteiten er gedaan worden is natuurlijk de keuze van de jarige.

Het feestje vindt plaatst in één van de gymzalen, velden of in overleg op een andere locatie in de gemeente Epe. De kinderen kunnen tijdens het verjaardagsfeest op een leuke manier hun energie kwijt in sport en spel. Met veel enthousiasme, plezier en ervaring zorgt Highfive Sports voor een onvergetelijke dag.

Ook kunnen kinderen komen bubbelvoetballen bij Highfive Sports. Bubbelvoetbal is een hilarisch voetbalspel waarbij lachen, gieren en brullen gegarandeerd is. Tijdens het kinderfeestje met de bubbelvoetbal hebben de kinderen enorm veel plezier, terwijl de toeschouwers zich ook uitstekend vermaken.

Niks is te gek bij bubbelvoetbal! De kinderen kunnen elkaar ongestoord omver gooien, dit doet geen pijn dankzij de stevige bubbel ballen waar de kinderen inzitten. Bovendien Highfive Sports naast bubbelvoetbal ook nog een aantal andere spannende bubbel-games spelen. Uiteraard kunnen ook de niet-voetballers gewoon mee doen met bubbelvoetbal.

Tijdens het werk als buurtsportcoach in de gemeente Epe kwamen compagnons Tom Beekman en Rik van Voorst op het idee. ”Er is weinig aandacht voor kinderfeestjes met een sportief karakter in de gemeente Epe”, zegt Rik. ”Toen we hier samen over spraken werden we gelijk enthousiast en kwam het al snel tot een concreet plan”, vult Tom hem aan.

De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Highfive Sports zorgt voor de accommodatie, materialen en het programma. Het enige waar ouders voor zorgen zijn enthousiaste kinderen. Het geven van kinderfeestje kan al vanaf € 6,- per persoon. Je kan je kinderfeestje makkelijk uitbreiden en samenstellen zoals je zelf wilt. Meer informatie is te vinden op de website www.highfivesports.nl .

Wilt u een sportief kinderfeestje organiseren? Neem dan contact op met highfivesports@hotmail.com.  Of kijk eens op onze facebookpagina “Highfive Sports NL”. Vrijdag 29 september komt er een winactie online waarbij je een sportief kinderfeestje t.w.v. €150,- kan winnen!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: