Herfstspeurtocht in kasteelpark Cannenburch

door | okt 10, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

VAASSEN – Tijdens de herfstvakantie met de hele familie op stap door het kleurrijke park van kasteel Cannenburch.

Tijdens deze laatste speurtocht van het seizoen moet je goed om je heen kijken om de antwoorden te vinden op de vragen. Warm na deze herfstwandeling in het park lekker op in de gewelvenkelders van het kasteel en controleer de antwoorden. Voor de echte speurneuzen ligt er een kleine verrassing klaar voor thuis.

Op avontuur!

Ook op avontuur door het park of het kasteel? Reserveer dan vandaag nog voor het Familie Natuur Avontuur tijdens de Week van het Landschap op dinsdag 17 oktober of de Verborgen Trappentour op zaterdag 28 oktober. Reserveren via:  www.glk.nl/cannenburch.

Muzikale afsluiting kastelenseizoen

Geldersch Landschap & Kasteelen sluit het kastelenseizoen op Cannenburch in stijl af met een concert op zondag 29 oktober. Laat u betoveren door klavecinist Johan Brouwer en sopraan Marian van de Heide in de ontvangsthal van het kasteel. Reserveren via:  www.glk.nl/cannenburch.

Herfstspeurtocht in kasteelpark Cannenburch; 14 t/m 29 oktober 2017. Tijd: 11.00 – 17.00 uur. Deelname: € 2,00 per kind. Donateurs en Museumkaarthouders betalen voor deelname aan de speurtocht maar hebben gratis toegang tot het kasteel. Meer informatie: www.glk.nl/cannenburch .

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: