Herfstfair in park van kasteel Cannenburch staat in teken van groendecoraties

door | sep 7, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

VAASSEN – Bloemschikdemonstraties van gerenommeerde floral designers, een expositie van groene tassen en kleurrijke inspiratie van de vele standhouders samengebracht in alweer de 3e Herfstfair van B-Event in het park van kasteel Cannenburch.

Kom inspiratie opdoen bij de verschillende bloemschikdemonstraties en laat je telkens verrassen met nieuwe stukken of bezoek de expositie van ‘groene’ tassen. De decoratieve tasjes zijn gemaakt van bloemen en natuurlijke materialen en krijgen een plekje op de fair met het kasteel van Geldersch Landschap & Kasteelen als schitterend decor.

Met de herfst voor de boeg biedt de Herfstfair daarnaast een breed scala aan standhouders, met producten die kenmerkend zijn voor het jaargetijde van de mooie kleuren. Exclusieve laarzen, Noorse truien, outdoor kleding, tuinplanten en kruiden, nestkastjes, viltwerk, bloemsierkunst, gerecycled interieurdesign, sieraden en brocante. Iedere dag is er live muziek terwijl u kunt genieten van uiteenlopende lekkernijen op een van de sfeervolle terrasjes.

Herfstfair; vrijdag 15 t/m zondag 17 september 2017. Vrijdag 11.00 – 1700 uur, zaterdag en zondag 10.00 – 17.00 uur. Entree: € 6,50, tot 12 jaar gratis, Combi entree met kasteel: € 9,50, tot 12 jaar gratis. Meer informatie: www.glk.nl/cannenburch of www.b-event.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: