Hemelvaart fietstocht 10 mei Emst

door | mei 10, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Auteur: Henk Boeve

Ondernemersvereniging “Emst Onderneemt” kan weer terugzien op een bijzonder geslaagde Hemelvaart fietstocht. Ruim 200 deelnemers maakten gebruik van deze tocht. Volgens organisator Gerrit de Groot wel wat minder dan vorig jaar, maar dat had duidelijke te maken met de weersomstandigheden van donderdagmorgen. De deelnemers konden starten bij bar/restaurant de Emsterie en partycentrum de Musketiers in Emst.

Onder de deelnemers veel mensen uit de gemeente Epe, maar ook diverse deelnemers die op dit moment met vakantie zijn in Emst en omgeving. Zo waren er o.a. deelnemers uit de Achterhoek en uit de omgeving van Rotterdam.

Dit jaar ging de route door de prachtige bosrijke omgeving van Gortel en Niersen. Gerrit de Groot: “We hebben ontzettend veel positieve reacties ontvangen van de deelnemers. We kregen dan ook te horen dat ze op plekken geweest zijn, waar ze nog nooit geweest waren. Soms moest dat wel middels een zandweggetje, maar dat vonden de deelnemers alleen maar mooi. En heel belangrijk, alle deelnemers zijn zonder kleerscheuren weer teruggekomen in Emst”.

Onderweg was er een stop aan de Elspeterweg bij forellenkwekerij ’t Hol. Hier stond medeorganisator Karin Hertgers klaar met koffie of thee en daar werd veel gebruik van gemaakt.

Aan de finish bij bar/restaurant de Emsterie of partycentrum de Musketiers werden alle deelnemers getrakteerd door “Emst Onderneemt”op een kop koffie of thee voor de volwassenen en voor de kinderen een frisdrankje. Tevens kon men daar de antwoorden op de vragen en opdrachten in een grote ton doen en binnenkort krijgen alle prijswinnaars bericht hiervan.

Al met al, ondanks de wat mindere weersomstandigheden, een zeer geslaagde Hemelvaart fietstocht.

  Foto: Forellenkwekerij ’t Hol Gortel /Niersen

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: