Heel Emst bakt voor Hezebrink

door | sep 4, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Op zaterdag 23 september, tijdens burendag, organiseert het dorpshuis de Hezebrink een fair met daarbij een bakwedstrijd onder de noemer “HEEL EMST BAKT”

In HEEL EMST BAKT gaan we op zoek naar de meest  getalenteerde thuisbakker.

Iedereen die van bakken houdt wordt uitgenodigd om aan deze wedstrijd mee te doen en de winnaar mag zich natuurlijk de beste bakker van Emst noemen.

 De Hezebrink wil, samen met het bedrijfsleven en bevolking van Emst en omstreken, een bedrag inzamelen om, in het nieuwe dorpshuis, een goed voorzieningsniveau voor iedereen te realiseren zoals bijvoorbeeld aanpassingen voor validen en minder validen, lift, sport en spelmaterialen e.d.  Om hiervoor voldoende geld in te zamelen wordt er op zaterdag 23 september van 10.00 tot 16.00 uur een fair georganiseerd. Deze fair valt samen met de landelijke burendag en dat is heel toepasselijk, want men is in Emst immers allemaal buren van elkaar en “buren van De Hezebrink”.

Verschillende verenigingen, clubs, ondernemers en particulieren krijgen tijdens deze dag een kraam ter beschikking en mogen daarin een activiteit organiseren zoals bijvoorbeeld, een spelletje, iets te eten of drinken, een product verkopen, noem maar op. De kramen zullen in- en rondom de Hezebrink worden opgesteld.  Ook wordt er die dag een speciale sponsorloop georganiseerd.

De opbrengst van deze promotiedag komt ten goede aan de Hezebrink.

Naast de verschillende kramen wordt er tevens een bakwedstrijd georganiseerd onder de noemer HEEL EMST BAKT. Iedereen die het leuk vindt om iets lekkers te bakken wordt van harte uitgenodigd om aan deze bakwedstrijd mee te doen. De keuze van het baksel is aan de thuisbakker zelf. Het mag een taart zijn maar ook een cake of muffins,of een ander lekker baksel.

Aanmelden voor deze bakwedstrijd kan naar h.koop-brummel@kpnmail.nl of telefonisch: 0578-661995 (Heleen Koop).

Deelnemers aan de bakwedstrijd dienen hun baksel op 23 september tussen 9.00 en 10.00 uur aan te leveren bij de Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst. Onder toeziend oog van een professionele jury worden alle baksel beoordeeld op creativiteit en natuurlijk op smaak.  Vervolgens zullen de taartpunten of plakjes cake verkocht worden bij een kopje koffie of thee. De opbrengst van de taartverkoop gaat natuurlijk naar de Hezebrink. Voor de winnaar van de bakwedstrijd is er een leuke prijs en vooral de eer met de titel beste thuisbakker van Emst.

 

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: