Handbaldames CVO winnen van OBW

door | mrt 25, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

De handbaldames van CVO moesten het zondag opnemen tegen OBW uit Zevenaar. Het team van CVO begon niet compleet aan de wedstrijd, waardoor er 4 dames van het tweede team meededen.

De dames uit Vaassen bouwden aan het begin van de wedstrijd een kleine voorsprong op. Helaas maakten zij het zichzelf meteen onnodig moeilijk door te gehaast en te slordig te spelen. Daardoor kon de voorsprong niet worden uitgebouwd. Na vijftien minuten spelen was de stand 5-5. Daarna kwam OBW zelfs op een voorsprong en werd het 7–5. Gelukkig wist keepster Marlou Boergonje erger te voorkomen door in deze periode een penalty te stoppen. Door mooi samenspel via o.a. de cirkel wist CVO weer op voorsprong te komen.

Bij rust was de stand dan ook 9 -10 in het voordeel van CVO. Dat het een moeizame wedstrijd was bleek ook uit het scoreverloop in de tweede helft. Na twintig minuten spelen was de stand 11-12. Beide teams wisten in deze periode niet meer dan 2 kansen te benutten. Gelukkig gaf CVO de wedstrijd niet uit meer uit handen en bleef zij knokken voor de winst. Dit is gelukt want de eindstand was 13-15. De punten zijn meegenomen naar Vaassen.

De dames spelen de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen op zondag 8 april in de Wieken om 12.20 uur tegen ESCA uit Anrhem. Het is nu al duidelijk dat zij de tweede plek in deze competitie niet meer af zullen staan. Daarna zullen de dames zich nog opmaken voor het bekertoernooi.