Gospelkoor Ichtus zingt in Vaassense Dorpskerk

door | nov 9, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Er is opnieuw een laagdrempelige MessAge-dienst voorbereid en wel voor zondag 19 november a.s om 19.00 uur. Voorganger van deze MessAge-dienst is Hans Maat van het Evangelisch Werkverband en Gospelkoor Ichtus uit Heerde zal medewerking verlenen aan deze dienst en de samenzang begeleiden.

Thema van de dienst is: ‘Er is meer…. ‘.

Hans Maat is sinds 2011 directeur van het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk. Hij studeerde Onderwijskunde en Theologie. Hij is tevens oprichter en liedschrijver van Sela. Hiermee combineert hij zijn twee grootste passies theologie en muziek.

Gospelkoor Ichthus is een interkerkelijk koor uit Heerde dat al meer dan 25 jaar bestaat. Ichthus zingt bekende en minder bekende Gospelsongs en het repertoire is variërend van Engelstalig tot Nederlandstalig en van vlot tot rustige liederen. Het koor staat onder leiding van dirigente Annet Diderik.

Vanaf 18.30 uur is er weer inloop met koffie/thee/fris en is er gelegenheid om in gesprek te gaan met leden van de werkgroep en de kerkenraad. Het belooft weer een fijne dienst te worden en de werkgroep hoopt u weer te mogen begroeten.

Na afloop van de MessAge-dienst is er een extra collecte bij de uitgang.

Wees welkom in de Dorpskerk!

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: