Dinsdag 23 oktober 2018 in de herfstvakantie was het zover. V.v. Emst hoofdsponsor Martin en Sylvia Sanders van Sanders Puzzelboeken hadden twee jaar terug een veiling gewonnen met als prijs een jeugdvoetbalclinic door trainersstaf en spelers van Go Ahead Eagles bij de v.v. Emst.

Ruim voor half twee was de staf van Go Ahead Eagles bestaande uit hoofdtrainer John Stegeman met assistenten Marco Heering, Kick Maatman en Jelmer Sevenster aanwezig. Zij werden vergezeld door de spelers Gino Bosz, Lars Jansen (keeper), Sjoerd Overgoor en Thomas Verheydt. De organisatie vanuit Emst was in handen van ons jeugdbestuur. De middag begon met een lunch voor de mensen van Go Ahead Eagles samen met organisatie en veertien jeugdbegeleiders van onze vereniging. Ruim voor half drie was de kantine volgestroomd met 58 deelnemers voor deze clinic en zij werden vergezeld door vele ouders.

In een mum van tijd waren de zes spelonderdelen uitgezet en na een kort toespraakje vanuit de v.v. Emst het veld op. Wat opviel was het enthousiasme van de trainersstaf en spelers van Go Ahead Eagles en dat werkte natuurlijk aanstekelijk op de spelers en speelsters van onze vereniging. Het enthousiasme was daarom erg groot.

En als iets leuk is, vliegt de tijd. Na een vragenrondje van de kinderen aan de spelers en staf van Go Ahead Eagles op het veld verzamelden allen zich in de kantine. Hoofdtrainer John Stegeman reikte daar een voetbalshirt uit aan voorzitter Arie Post om door de vereniging in te lijsten. Even later werd Ruby Rozendal naar voren gehaald. Zij kreeg van John een prachtige bal in de kleuren van Go Ahead Eagles, waarna ook de andere 57 deelnemers met een bal verrast werden. En de koek was nog niet op, want alle deelnemers kregen van Pannenkoekenhuis De Honingpot uit Epe, waar nu Martijn en Melissa Pluim de eigenaren zijn, een welverdiende pannenkoek.

Aan een prachtige middag bij de v.v. Emst kwam een einde.

De organisatie van de v.v. Emst kan terugkijken op een uitstekende en zeer prettige samenwerking met Go Ahead Eagles en hoofdsponsor Sanders Puzzelboeken. Al degenen die geholpen hebben met het slagen van deze dag: bedankt en mooi dat dit zo kan bij onze v.v. Emst.

Kijk voor mooie foto’s en een filmpje van deze middag op www.vvemst.nl

 

 Foto’s: Martin Hogeboom