Gezellige Kerstochtend in Bloemfontein

door | dec 12, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Voor mensen die met de kerstdagen alleen zijn en graag samen met anderen een deel van Eerste Kerstdag willen doorbrengen wordt, door Koppel-SWOE, een koffie ochtend gehouden in het wijksteunpunt Bloemfontein in Vaassen.

Voor mensen die alleen zijn met kerst of het gezellig vinden om samen met buurtgenoten een gedeelte van Eerste Kerstdag door te brengen wordt er een koffie ochtend gehouden in het wijksteunpunt Bloemfontein.

De ruimte in Bloemfontein is door een aantal vrijwilligers sfeervol ingericht. Gasten worden om 10.30 uur ontvangen met koffie met gebak natuurlijk. Er wordt een kerstverhaal voorgelezen en gasten kunnen eventueel een spelletje doen of gewoon gezellig met andere gasten in gesprek.

De ochtend wordt afgesloten met een eenvoudige lunch. De koffie ochtend duurt tot 13.00 uur en van de gasten wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 2,50 per persoon.

Opgave vooraf is noodzakelijk zodat er voldoende lekkers ingekocht kan worden. Opgave kan in het wijksteunpunt Bloemfontein op de dinsdag- en donderdagochtend tijdens de koffie ochtenden. Dan zijn er vrijwilligers aanwezig die uw aanmelding kunnen noteren. U kunt ook bellen naar SWO/E 0578-620988.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op 05

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: