Gezellige dansmiddag in Vaassen

door | okt 23, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

In het kader van oktober de dansmaand, had SWO/E senioren uitgedaagd om gezellig te komen dansen met de stijldansgroep in de Wieken in Vaassen.

Omdat oktober landelijk is uitgeroepen tot dansmaand had SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe een extra dansactiviteit georganiseerd op donderdag 19 oktober j.l. Senioren werden opgeroepen om gezellig te komen stijldansen in het dorpscentrum de Wieken aan de Molenstraat 15 in Vaassen waarbij alle soorten dans aan de orde kwamen. De muziek en begeleiding was in handen van het echtpaar Lendering die begeleider zijn van de stijldansgroep van SWO/E.

Een behoorlijke groep mensen ging deze donderdag met de voetjes van de vloer. Allerlei soorten dans kwamen voorbij zoals de cha cha cha, de rumba, de foxtrot, de cumbia en meer. Tussendoor was er een pauze met een kopje koffie of thee en iets lekker erbij. Een gezellige middag maar zeker ook goed voor lijf en leden.

De stijldansgroep van SWO/E danst iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in het dorpscentrum de Wieken. Belangstelling om eens mee te dansen? U bent op donderdagmiddag van harte welkom om eens te komen kijken maar liever nog om eens gezellig mee te dansen.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: