Gezellig optreden van de Darpse Deerns in Hezebrink

door | jul 9, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Tijdens de laatste koffie inloop van het seizoen in het dorpssteunpunt de Hezebrink traden de Darpse Deerns uit Twello op. De Darpse Deerns is een koor die Nederlandstalige liedjes zingen van ernstig tot vrolijk.

De koffie-inloop is één van de activiteiten die is opgestart vanuit het dorpssteunpunt De Hezebrink in Emst.
Ongeacht of men uit de buurt komt of niet, iedereen is van harte welkom om in het dorpssteunpunt gezellig een kopje koffie te komen drinken. De toegang is gratis en men betaalt alleen maar voor hun consumptie. De ene keer is er gezellig koffie drinken, de andere keer is er een gastspreker of een creatieve activiteit. De laatste koffie inloop van dit seizoen was op vrijdag 30 juni van 14.30 tot 16.00 uur.

Omdat het de laatste keer was voor de zomervakantie werd het seizoen feestelijk afgesloten met een gezellig optreden van de Darpse Deerns.
De Hezebrink had, ondanks de verbouwing, nog een zaaltje beschikbaar en daar werd het optreden gegeven. Het koor zong gezellige liedjes en er werd volop meegezongen. De sfeer was goed en belangstellenden werden tussendoor verwend met een kopje koffie en iets lekkers.

In de maanden juli en augustus is er geen koffie inloop in de Hezebrink.
De eerstvolgende koffie inloop in de Hezebrink is op vrijdag 8 september van 14.30 tot 16.00 uur.

Voor informatie kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra
Telefonisch bereikbaar via SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe 0578-620988.
Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: