De gesprekskring Epe, van Koppel-Swoe, heeft haar seizoen afgesloten met een gezellig uitje en een lunch. De deelnemers hebben nu zomervakantie en komen in september 2018 weer bij elkaar.

De gesprekskring Epe is een groep van ongeveer twaalf deelnemers, onder leiding van Hanny Baarspul, die eens per twee weken bij elkaar komen om verschillende onderwerpen te bespreken. Soms is er een inleider maar meestal worden de thema’s voorbereid door leden van de kring zelf en de gespreksleider.

Zij komen bij elkaar op de vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 in Epe.

Afgelopen vrijdag 18 mei was de laatste bijeenkomst voor de gesprekskring en dat werd een extra feestelijke bijeenkomst. De deelnemers zijn eerst allen vertrokken naar Nunspeet om een museum te gaan bekijken. Vervolgens zijn zij naar Vierhouten gereisd en hebben daar met z’n alleen een lunch genuttigd.

Het was een leuke manier om het seizoen af te sluiten.

In september gaat de gesprekskring weer van start. De groep heeft nog plaats voor één of twee nieuwe deelnemers. Heeft u belangstelling? Neem contact op met Koppel-Swoe, op werkdagen telefonisch te bereiken op 0578-676767.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:

Koppel-Swoe telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767.

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl