Freek Bonhof heeft hersens gekraakt in De Hezebrink

door | nov 16, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Tijdens de koffie inloop op vrijdagmiddag in de Hezebrink heeft Freek Bonhof een aantal woordpuzzels voorgelegd aan de deelnemers. Iedereen heeft z’n hersens flink moeten laten kraken om de juiste uitkomsten voor de puzzels te krijgen.

 Om de week is er in de Hezebrink op vrijdagmiddag een koffie inloop voor de inwoners van Emst. De afgelopen keer had Freek Bonhof uit Emst een woordpuzzel en een cijferpuzzel voorbereid. De deelnemers moesten uit een woord, waarvan de letters allemaal door elkaar stonden, een beroep zien te halen.

Door elkaar een beetje te helpen maar ook door aanwijzingen van Freek kwam uiteindelijk iedereen aan de oplossing. Vervolgens was er nog een cijferpuzzel die opgelost moest worden. Het was een gezellige middag waarbij tussendoor gezellig met elkaar koffie gedronken werd maar waarbij ook een ieder z’n hersenen aan het werk gezet werd.

De koffie-inloop is één van de activiteiten die is opgestart vanuit het dorpssteunpunt De Hezebrink in Emst.

Ongeacht of men uit de buurt komt of niet, iedereen is van harte welkom om in het dorpssteunpunt gezellig een kopje koffie te komen drinken. De toegang is gratis en u betaalt alleen maar voor uw consumptie. De ene keer is er gezellig koffie drinken, de andere keer is er een gastspreker of een creatieve activiteit.

De volgende koffie inloop is op vrijdag 1 december van 14.30 uur tot 16.00 uur. Dan is er een High Tea.

Voor informatie  of aanmelden kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe 0578-620988.

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: