Vaassenaar Herman ten Voorde gaat op 31 mei a.s voor de tweede keer fietsen voor de Stichting ALS. Herman gaat de Mont Ventoux  twee keer beklimmen. Het wordt zeker zwaar, maar voor mensen met ALS is het elke dag afzien.

De eerste keer fietst hij alleen omhoog. De tweede keer gaat hij een patiënt helpen omhoog te fietsen.

ALS is een spierziekte die in de hersenen en het ruggenmerg ontstaat. Het is een dodelijke en vooralsnog ongeneeslijke ziekte. De afkorting staat voor Amyotrofische Laterale Sclerose. Er is dus veel geld nodig voor onderzoek naar deze ziekte.

Herman heeft al veel acties op touw gezet en heeft vier sponsoren bereid gevonden om hem hierin te steunen.

Bakkerij Van der Kwast heeft Herman gesteund met de oliebollenactie, en dit heeft veel geld bijeen gebracht. PhoneHouse Epe steunt hem dit jaar ook weer, net zoals Ten Voorde Agrarische Dienstverlening in Beemte-Broekland. En de laatste sponsor is tinytoo.nl, een bedrijf voor leuke baby- en kinderkleding.

Er zijn ook al heel veel persoonlijke giften gedaan.

Het doel is dus om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Het geld wordt voor 75% gebruikt voor onderzoek naar  medicijnen voor deze vreselijke ziekte en 25 % gaat naar de ondersteuning van patiënten.

Wil je Herman ook steunen? Dan kan dat natuurlijk!

Ga naar tourduals.nl –> Doneer nu –> Persoon zoeken (Herman ten Voorde) en dan doneer je een bedrag en dit gaat dan regelrecht naar Stichting ALS.

Rob van Hartskamp en Astrid ten Voorde gaan mee als supporters en persoonlijke begeleiders.