Na een intense verbouwing is het dorpshuis de Hezebrink in Emst helemaal vernieuwd. Om dorpsbewoners de kans te geven om dit prachtige gebouw te bewonderen wordt er op zaterdag 8 september een feestelijke opening gehouden.

De feestelijke opening begint ’s middags al voor de jeugd van Emst. Zij kunnen van 14.00 tot 17.00 uur deelnemen aan de E(Emst)-factor. Alle kinderen in de leeftijd tot en met 14 jaar kunnen hun talenten laten zien in een spetterende show die gehouden zal worden in de Bloemendaalzaal van de Hezebrink. Misschien kun je goed zingen of goochelen. Wie weet heb je een leuk dansje om aan anderen te laten zien. Het maakt niet uit welk talent je hebt, ieder talent is welkom bij de E-factor. Er is een heuse jury die de optredens beoordeelt en een winnaar kiest.

De show is voor iedereen gratis te bekijken dus neem je ouders, opa’s en oma’s, buren, vrienden, wie ook maar mee.

Voor de volwassenen wordt de opening van de Hezebrink gevierd met een feestavond in het dorpshuis. In alle zalen is er iets te beleven en voor elk wat wils. Er is een jaren 70 disco. Heerlijk weer even terug naar de tijd waarin je jong was. De bekende muziek maar ook de bekende outfit. Kom gekleed in je jaren 70 kleren naar deze disco en ga eens helemaal los op de dansvloer. Ben je geen disco ganger of ging men in jouw jonge jaren stijldansen? Dat kan ook. Er is een danszaal waar men op de klanken van de muziek van Tinus en Martie van Huffelen met de voetjes van vloer kan. De rumba, de foxtrot of de cha cha cha, het kan allemaal in de stijldans zaal. Voor de mensen die niet van dansen en muziek houden maar liever een gokje wagen is er een casino. Waag eens een gokje en wie weet ben je een natuurtalent.

Over talenten gesproken. Het kan zijn dat je een heel bijzonder talent hebt die je graag aan je dorpsbewoners wilt laten zien. Doe dan mee aan de E-factor voor volwassenen. Kom muziek maken, dansen, zingen of een verhaal voordragen. Het maakt allemaal niet uit. Ieder talent is welkom. De talenten zullen door een jury worden beoordeeld en wie weet heb jij het mooiste talent van Emst.

Klinkt deze feestelijke avond je als muziek in de oren? Bestel dan bij de Hezebrink je gratis toegangskaarten voor deze avond op 8 september aanstaande. Wees er snel bij want op is op! De avond begint om 20.00 uur.

Wil je meedoen aan de E-factor meld je dan aan vóór 30 augustus 2018 via een e-mail. Vermeld je naam, leeftijd en telefoonnummer en geef aan wat je talent is en met wie je dat gaat opvoeren.