Feestavond seniorenclub SV Vaassen

door | nov 5, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

VAASSEN – De seniorenclub van SV Vaassen heeft de jaarlijkse feestavond gehouden. Na een korte terugblik door voorzitter Joop Brummel op het afgelopen jaar startte de avond met een stamppottenbuffet dat verzorgd was door de Vossenberg.

Bij voetbalvereniging SV Vaassen komen iedere eerste vrijdag van de maand de senioren, leden en donateurs, bijeen. Natuurlijk om over het voetbal te praten, maar vooral om een gezellige avond te hebben. Deze bijeenkomsten beginnen traditioneel met enkele rondjes bingo (kienen noemen ze het zelf). Hierna wordt er gejokerd, geklaverjast, gesjoeld en gebiljart. Over het hele jaar worden door Joop Brummel de punten van alle activiteiten bijgehouden. Tijdens de feestavond werden de ‘kampioenen’ gehuldigd.

Jokeren: 1e prijs Mevr. Jannie Berkhoff, 2e prijs Mevr. Mientje Stellingwerf

Klaverjassen: 1e prijs Martie van Uitert 2e prijs Mevr. Riek Jongkind

Sjoelen: 1e prijs Mevr. Stien Brummel, 2e prijs Mevr. Hennie Brummel

Biljarten: 1e prijs Dhr. Hennie Niekamp, 2e prijs Dhr. Bennie Vosselman

De dames Bertha Niekamp, Stien Brummel en Rieki Langevoort en de heren Wim van Beek, Joop Brummel en Wim Langevoort hadden een optreden van De KeyOns geregeld. Deze vijfkoppige band zorgde met hun spel op verschillende accordeons ervoor dat de beentjes van de vloer kwamen en er luidkeels meegezongen werd. Een mooie afsluiting van deze gezellige bijeenkomst van de seniorenclub.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: