Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomermiddag familiebingo bij speeltuin “De Kouwenaar”

juli 10 14:00 - 17:00

Zaterdag 10 juli a.s. organiseert speeltuinvereniging de Kouwenaar voor de kinderen en familie  een oergezellige  familiebingo.  Bij mooi weer gaan wij dit corona-proof volgens de regels van RIVM op het grote buiten terras  spelen.

De tafels worden ingericht op basis van de 1,5 meter grens,  familieleden uit één huishouden mogen bij elkaar zitten en kinderen mogen georganiseerd bij elkaar zitten.  In een gezellige zomerse sfeer  gaan we bingo spelen van 8 rondes met de kinderen, ouders en grootouders met mooie prijzen voor jong en oud.

Tevens is er tot slot een verloting €1 per lot. Entree € 3,50  voor leden p.p. en niet leden € 4.50 p.p. Vanaf 13.30 is het terras open aan de Woestijnweg 61 en vanaf 14.00 uur begint de bingo.

Voorzitter Bianca Nieuwenhuis is samen met het bestuur erg blij om iedereen  weer een leuke en gezellige middag te kunnen bieden na een lange tijd thuis zitten. Vooraf  wel je deelname op geven wat belangrijk is voor de  inrichting van onze bingo volgens de gestelde eisen.

Dit kan naar e.nieuwenhuis15@gmail.com  of te bellen naar 0578-574117 .

Kom allen en speel gezellig mee aan de Woestijnweg 61 in Vaassen.

Gegevens

Datum:
juli 10
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

speeltuin de Kouwenaar