Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woensdag 5 april is het open dag bij de Montessori Sterrenschool Geerstraat

5-april-2023 09:00 - 12:30

“Hallo! Wie ben jij?

Op onze Montessorischool voor basisonderwijs is dat het eerste wat wij willen weten. Want als we een kind goed kennen, kunnen wij het écht helpen groeien.

Kom je ook spelen op ons natuurspeelplein?

Onze groene basisschool heeft een natuurspeelplein, een moestuin en door de landelijke ligging ontzettend veel ruimte om de school. Buiten kunnen kinderen hun energie kwijt, ontspannen ze en gaan ze op avontuur.

Leer het mij zelf te doen!

Kinderen zijn van nature echte ontdekkers. Ze worden graag uitgedaagd om ‘zelf te doen’ en om te onderzoeken en ontdekken. Daarom leren kinderen bij ons over de wereld om hen heen en breder nog, over de kosmos. Ook bij het leren van taal, rekenen en lezen dagen we onze kinderen graag uit. Door het werken met het unieke Montessorimateriaal leren kinderen belangrijke begrippen, zoals de stelling van Pythagoras, bij ons op school al op jonge leeftijd.

Rust en ruimte om te groeien

Op onze fijne, overzichtelijke school in het landelijke Vaassen is er de rust en ruimte om te groeien die kinderen nodig hebben om zich goed te ontwikkelen. Er is volop ruimte om samen te leren en te spelen, maar ook ruimte om alleen te kunnen zijn. Er is ruimte voor kinderen om echt zichzelf te zijn. Ruimte om te onderzoeken en ruimte om te vieren en te praten.

Precies wat jullie zoeken?

Dan zien wij jou hopelijk binnenkort langskomen”!

Gegevens

Datum:
5-april-2023
Tijd:
09:00 - 12:30
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: