Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wereldprimeur ‘In en Om de Sprengen’ tijdens Jubileumconcert Prins Bernhard Emst op 16 maart a.s.

maart 16 19:30

Fotocredits: eigen foto

Op zaterdagavond 16 maart a.s. houdt muziekvereniging Prins Bernhard Emst haar jaarlijkse winterconcert. Dit jaar is het echter een bijzondere editie: de vereniging bestaat namelijk 85 jaar en viert dat met een prachtig Jubileumconcert. In het kader van dit jubileum is de jonge componist Tjeerd Nijhof gevraagd een muziekstuk te componeren over Emst.

Onlangs was componist Tjeerd Nijhof te gast op een repetitieavond. Uiteraard speelde het harmonieorkest o.l.v. Jasper Esselink het door Tjeerd gecomponeerde ‘In en Om de Sprengen’. Daar waar nodig gaf Tjeerd wat tips om het stuk nòg mooier te laten klinken.

Tijdens het Jubileumconcert wordt het stuk voor het eerst voor publiek gespeeld. Een wereldprimeur waar u bij aanwezig kunt zijn! Het thema van het Jubileumconcert is overigens water. Andere nummers die op het programma staan, zijn o.a. ‘Aquarium’, ‘Where the river flows’ en ‘Het kleine café aan de haven’.  Daarnaast wordt er deze avond een aantal jubilarissen gehuldigd en vindt er in de pauze een verloting plaats.

Het concert begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Leden, donateurs, ‘Vrienden van’ en kinderen tot 13 jaar hebben gratis toegang. Overige belangstellenden betalen € 12,50 per persoon. Het wordt aanbevolen om contant geld mee te nemen. Toegang tot het concert, deelname aan de verloting en mogelijk ook consumpties dienen contant afgerekend te worden.

 

Gegevens

Datum:
maart 16
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: