Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstzang door Nenoni bij bibliotheek Vaassen

17-december-2022 11:15

Vrouwenpopkoor Nenoni uit Vaassen treedt zaterdagochtend 17 december om 11.15 uur op bij de bibliotheek in Vaassen. Ze zorgen voor sfeer en gezelligheid door onder andere kerstliederen te zingen.

Vrouwenpopkoor Nenoni bestaat alweer meer dan 25 jaar. Het koor heeft ongeveer 30 leden en de naam zegt het al, alleen vrouwen zingen bij Nenoni. Er worden in deze tijd veel kerstliederen gezongen. Ze treden niet alleen op bij de bibliotheek, maar ook o.a. bij de Kerstmarkt bij de Cannenburgh, in de Grote Kerk in Epe en in het dorp Vaassen.

Nenoni zingt veel Engelstalige popsongs, songs van onder andere Coldplay, Enya en Ilse de Lange. Maar ook het Nederlandstalige lied wordt niet vergeten. Liedjes van bijvoorbeeld de Dijk, Paul de Leeuw en Ruth Jacott worden drie-en vierstemmig gezongen. Het koor staat onder bezielende leiding van dirigent Rina Nass en repeteert op vrijdagavond in de Wieken te Vaassen.

Marieke Kanis van Bibliotheek Noord-Veluwe is trots dat Nenoni bij de bibliotheek komt optreden. “We hopen dat veel inwoners van Vaassen en omstreken naar de bibliotheek komen om te genieten van de muziek van Nenoni. Entree is gratis, iedereen kan gewoon binnenlopen. Welkom!”

 

Praktische informatie

Locatie: Bibliotheek Vaassen, Dorpsstraat 48, 8171BR Vaassen

Datum en tijd: zaterdag 17 december, 11.15 – 11.45 uur

Gratis entree

Gegevens

Datum:
17-december-2022
Tijd:
11:15
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: