Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KCVO’s Sportfestijn blijft een evenement om de agenda voor te blokken

17-augustus-2023 - 20-augustus-2023

Nu de schoolvakanties beginnen, is het waarschijnlijk toch handig om even de agenda erbij te pakken en 17 tot en met 20 augustus te blokken. Het programma lijkt vertrouwd, maar het KCVO Sportfestijn blijft ook bij de 55ste editie een evenement vol sportief spektakel en traditionele gezelligheid. Dan kan iedereen genieten van onder meer het Toyota Wagenmaker Toernooi voor eerste elftallen, het RABO Talententoernooi, het vrouwentoernooi, twee spetterende feestavonden en… het Robert Dijkman familietoernooi.

Op donderdag 17 augustus gaat het Sportfestijn van start met het eerste deel van het RABO Talententoernooi, waaraan de junioren van KCVO en VIOS deelnemen. Die avond komen de jongste junioren in actie, maar waarschijnlijk gaat de meeste aandacht uit naar het Toyota Wagenmaker Toernooi voor eerste elftallen. Daarvoor verschijnen de hoofdmachten van KCVO, SV CCW’16, SV Epe en WWNA aan de aftrap. De eerste halve finale tussen KCVO en WWNA begint om 19.00 uur, waarna vanaf 20.00 uur de andere ploegen in actie komen om de tweede finalist te bepalen.

Op vrijdag gaat het Sportfestijn verder met het RABO-talententoernooi voor de oudste junioren en is het vrouwentoernooi. Dan is er tevens eerste feestavond met DJ Remco en DJ Laurens. Vervolgens wordt het op zaterdag bijzonder, want natuurlijk houdt KCVO traditioneel het familietoernooi, maar dat gebeurt in 2023 voor het eerst onder de naam Robert Dijkman. Dit is een eerbetoon aan het erelid dat niet alleen jarenlang voorzitter van de vereniging was, maar ook vele decennia de organisatie van het Sportfestijn leidde. Hij overleed eerder dit jaar.

Natuurlijk wordt het de drie andere drie dagen ook gezellig in de kantine en op het terras van Sportpark de Egelbeek, maar zoals altijd is de grote feestavond op zaterdag. Dat gebeurt niet alleen onder leiding van wie anders dan de DJ’s Remco en Laurens, maar de feestvierders mogen zich ook verheugen op een optreden van Enrico Moes; de Apeldoorner die al verscheidene eigen nummers heeft uitgebracht.

Het 55ste Sportfestijn wordt zondag 20 augustus afgesloten met om 11.00 uur eerst een wedstrijd tussen de tweede elftallen van KCVO en SV Vaassen, waarna er niet alleen enkele pupillenelftallen in actie komen, maar ook de finales van het Toyota Wagenmaker Toernooi zijn. Om 13.00 uur begint het duel om de derde plaats en om 14.00 uur de eindstrijd. Daarmee openen en sluiten de eerste elftallen vier dagen vol sport en festijn.

Gegevens

Begin:
17-augustus-2023
Einde:
20-augustus-2023
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: