Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Emsterfeest van woensdag 23 augustus tot en met zaterdag 26 augustus 2023.

23-augustus-2023 - 26-augustus-2023

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Oranjevereniging Emst had voorzitter Harry van Lohuizen een prachtige mededeling te doen. In verband met het 105-jarig jubileum dit jaar geen 3 dagen Emsterfeest, maar 4 dagen. En wel van woensdag 23 augustus tot en met zaterdag 26 augustus 2023. Maar dat was het niet alleen. Zo komt op vrijdagavond niemand minder dan Frans Bauer naar het Emsterfeest, gehouden aan de Molenweg in Emst. Deze zanger is o.a. zeer bekend geworden door de liedjes “Heb je even voor mij” en “Als sterren aan de hemel staan”.

Naast de gebruikelijke agenda punten zoals verslag secretaris, verslag penningmeester en bestuursverkiezing, maakte voorzitter van Lohuizen bekend dat het lidmaatschap ad € 10,– niet verhoogd gaat worden, maar de consumpties wel. Deze waren € 2,00 en wordt dit jaar € 2,50. Ook het startgeld voor buurten tijdens de optocht van zaterdagmorgen gaan fors ophoog. In het verleden was dit € 175,00 en gaat naar € 250,00. Bedrijven, die meedoen aan de optocht, ontvangen een startgeld van € 100,00.

In 2022 was voor het eerst de lampionoptocht op 26 april, een dag voor Koningsdag. Ook dit jaar wordt wederom de lampionoptocht, gezien de vele positieve reacties, gehouden op 26 april.

Na de pauze maakte voorzitter van Lohuizen het voorlopige programma bekend Emsterfeest 2023.

Woensdagavond: Optreden Perfect Show band en eventueel nog een artiest.

Donderdagmiddag: Officiële opening door een afgevaardigde van de Gemeente Epe. Optreden van Sieneke, Seven Days Music (feestmuziek en pakkende meezingers en actuele nummers), Helemaal Hollands (hits als “Waar is dat feestje”)

Donderdagavond: optreden Rockaholics Jong, Rutger van Barneveld bekend van o.s. de tv-serie “Ik geloof in mij” en de hit “Helena”. Verder een optreden van Samantha Steenwijk.

Vrijdagmiddag: Activiteiten voor de jeugd.

Vrijdagavond: Partyband JetSet en een optreden van Frans Bauer.

Zaterdagochtend: Grote optocht

Zaterdagmiddag: Vogelschieten, beachvolleybal en een optreden van de Heujschudders. Nadere invulling van de zaterdagmiddag volgt.

Zaterdagavond: de coverband Empire. Verder een optreden van “De Partypoepers”.
Deze gasten weten na jaren lange training van dansen, sjansen en bier drinken hoe je een feest maakt en zullen de Emsterfeest tent helemaal op zijn kop zetten.

 

Gegevens

Begin:
23-augustus-2023
Einde:
26-augustus-2023
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: