Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

44e Editie Paastoernooi SV Epe op zaterdag 8 april

8-april-2023 09:00 - 20:00

FOTOBIJSCHRIFT: (Foto: Ella van den Berg) Beeld van de 43e editie uit 2019

De 44e editie van het Paastoernooi SV Epe gaat door. Op zaterdag 8 april spelen zeven (internationale) U14-topteams tegen elkaar. Ook JO15-1 van SV Epe doet mee, aldus de enthousiaste toernooicommissie.

Geweldig voetbalevenement op Wachtelenberg-velden voor internationale jeugdspelers

EPE – De 44e editie van het Paastoernooi van voetbalvereniging SV Epe is aanstaande. Na een aantal jaren van afwezigheid, zijn er dit keer enkele fraaie (internationale) teams uitgenodigd. Het gratis toegankelijke toernooi vindt zaterdag 8 april van 9.00 tot 19.30 uur plaats. “We ontvangen acht teams met jeugdleden U14. Dit zijn KRC Genk uit België, Randers FC uit Denemarken en de vijf nationale BVO’s SC Cambuur, AZ, FC Utrecht, Vitesse en FC Twente/Heracles Academie. Uiteraard speelt het JO15-1 team van SV Epe ook mee. Een prachtige reeks namen toch?”, aldus de enthousiaste toernooicommissie.

Wel anders dan anders? Dit jaar is het toernooi een dagevenement geworden. Praktisch geen overnachtende teams dus. Gastgezinnen zijn dit jaar daarom vrijwel niet nodig. “We gaan het toernooi na een paar jaren van stilte (onder meer vanwege de coronacrisis, red.) langzaamaan opbouwen. Volgend jaar gaat het, zoals alle voorgaande keren, hopelijk weer een weekendtoernooi worden.”
De Paastoernooi-commissie is erg blij dat het toernooi er weer is. “We hebben het een periode van 3 jaar niet kunnen houden. We gaan vanaf dit jaar proberen om te bouwen aan een stevig voetbalfundament voor de komende jaren.”

Wethouder verricht opening, ontwikkeling unieke app
Zijn er ook extra aspecten rondom het SV Epe Paastoernooi te benoemen? De toernooicommissie somt op: “We kunnen met trots melden dat wethouder Maarten Heere het voetbaltoernooi officieel komt openen. Dat gebeurt om 9.30 uur. Daarbij is het leuk om te vertellen dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een unieke app die de uitslagen en doelpuntenmakers van alle toernooiwedstrijden op die dag bijhoudt. Dat maakt het voor de toeschouwers nog interessanter.” Ook is er een groot scherm aanwezig waarop allerlei aanvullende informatie te bekijken is.

Onder meer nieuwe scooter te winnen bij loterij
Uiteraard zal er, net als voorgaande edities, een Paastoernooi Loterij gehouden worden. De toernooicommissie: “Op die manier betrekken we alle Eper ondernemers nadrukkelijk bij het evenement. Het is voor hen een prachtige manier om ons toernooi een warm hart toe te dragen. De hoofdprijs is een nieuwe Vespa Scooter, de tweede en de derde prijs is een dames- of herenfiets.” De toernooifinale wordt om 17.30 uur gespeeld. De prijsuitreiking is om 18.30 uur.

Paastoernooi-commissie
De toernooicommissie bestaat uit Henrik Mars (voorzitter), Romke Kooyenga, Alfred Sneller, Imitha Sneller, Wouter van Zaanen, Wendy Nijssen, Gerrit van Munster, Ramon Rijkeboer en Ferry van Ark. “We gaan er, samen met de talloze vrijwilligers die ons bijstaan, voor zorgen dat het een mooi voetbaltoernooi wordt. De afgelopen jaren kwamen er honderden mensen naar de gratis toegankelijke wedstrijden kijken. We hopen ook nu weer, op een druk bezochte editie.”

Meer weten over de laatste ontwikkelingen rondom het Internationaal Paastoernooi? Surf dan naar de site www.svepe.nl/paastoernooi.

 

Gegevens

Datum:
8-april-2023
Tijd:
09:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: