Vanwege het 25- jarig jubileum doet de paardenvierdaagse Vaassen aan. Kom genieten van deze imposante stoet van 700 paarden. er zijn gratis kinderactiviteiten en horeca op het Ireneveld.

Op het Ireneveld zal er tijdens de Paarden4daagse op 13 juni veel te beleven zijn. Er is een horecagelegenheid waar je gezellig een hapje en een drankje kan nuttigen.

Hier kan je heerlijk relaxen en genieten van het uitzicht op de paarden die staan uit te rusten op de parkeerplaats voor Kasteel de Cannenburch. Ook kan je de deelnemers vanaf de oprijlaan van het Kasteel zien aankomen, wanneer zij hun route vervolgen. Een prachtig gezicht.

Voor de kinderen worden er 2 springkussens geplaatst waar ze gratis gebruik van mogen maken. Hebben ze zin in poffertjes of een ijsje? Dan kunnen ze terecht bij de poffertjeskraam en de ijscowagen van IJssalon Rozeboom.

Ook is er een speciale plek gecreƫerd waar paardeninstructrice Elsemiek van Schaverbeke een clinic gaat geven. Van deze clinic kan men gratis gebruik maken.
De clinic is van 16.00 uur tot 17.00 uur, waarbij Elsemiek het eerste deel van 16.00 uur tot 16.30 uur op zich neemt en haar leerlingen van 16.30 uur tot 17.00 uur. Dus wil je ervaren hoe het is om op een paard te zitten of te berijden kom dan
langs!

Er zijn kinderen die op school een stokpaardje gaan maken. Kinderen die thuis een stokpaardje willen maken en hiervoor een stok nodig hebben kunnen deze stok afhalen bij Neijenhuis Schoenen.
Woensdagmiddag 13 juni worden de stokpaardjes beoordeelt en je maakt dan kans op het winnen van een leuke prijs.

Alle activiteiten op het Ireneveld vinden plaats vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur.

Gezellig een middagje uit!!!! Kom dan aan en laat u verrassen!