Effectiviteit ontbreekt bij Regio ‘72 tegen VIKO

door | okt 2, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen zaterdag speelde Regio ‘72 tegen VIKO uit Vianen. De twee clubs vormden de voorhoede van de poule 3E. Ondanks de arbeid die Regio ‘72 gedurende de wedstrijd leverde werd de wedstrijd met 19-13 verloren en bleven de punten in Vianen.

Na het zure punten verlies afgelopen week tegen Tiel ‘72 was Regio ‘72 gebrand een goede pot tegen VIKO neer te zetten. Vanaf minuut één was duidelijk dat zowel VIKO als Regio ‘72 niet het kaas van hun brood lieten eten, dit resulteerde in harde duels onder de korf. De scores lieten in de beginfase even op zich wachten, na de 2-2 tussenstand nam VIKO het initiatief en bouwde de stand uit tot 9-5 in de rust.

Brenda Voortman bracht in de rust de nodige scherpte op bij haar spelers en dwong ze te vertrouwen op het eigen spel. In de tweede helft bracht dit meer rust en een evenwichtiger spelend Regio ‘72. Maar ondanks dat was het nog steeds VIKO die de goed uitgespeelde kansen wel benutte en Regio ‘72 daar in verzaakte.

Ricardo Hulleman, die tot tweemaal toe in de ploeg werd gebracht, kon in de eerste helft nog zorgen voor een opleving door zijn eerste schot te scoren maar, in de tweede helft kon hij dat niet opnieuw.
Regio ‘72 verloor uiteindelijk met 19-13 en weet dat het beter moet gaan presteren onder druk.

Aankomende week komt Midlandia naar het sportpark Oosterhof en is het aan Regio ‘72 om kwantiteit om te zetten in kwaliteit.