22 december:
Op zaterdag 22 december gaat onze Gerrit speciaal voor kerst een kast vol grote forellen en zalmforellen roken. Deze worden in z’n geheel gerookt wat zorgt voor een heerlijke, zachte smaak. Supermooi om zo’n hele vis met kerst op tafel te presenteren of op je buffetje te leggen. Je kunt het vlees zo van de graad afschuiven en je hebt er zelf lekker geen werk mee. Naast de hele vissen gaat Gerrit ook grote zijdes zalmforel roken. Die hebben in vergelijk met de hele gerookte vissen een wat pittiger rooksmaakje. De zijdes worden ingelegd met zeezout of met Veluwse kruiden (onze specialiteit!). Belangrijk! Reserveer een vis of een zijde want we roken er niet heel veel extra.

24 december:
Op maandag 24 december krijgt elke visser dubbele stempels op z’n spaarkaart. Is ‘ie net even wat sneller vol!

27 december:
Op derde kerstdag, donderdag 27 december, zetten we op vijver 2 drie keer zoveel vis uit als anders, namelijk 10 vissen per persoon. En dat staat gelijk aan 3 kg! De kosten zijn € 25,00 per persoon per dagdeel. Vissen kan dan van 08.00 tot 12.30 of van 12.30 tot 17.00 uur. Vliegvissen ook toegestaan!

28 december:
Forelvissen is voor iedereen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom organiseren wij op vrijdag 28 december een kindervismiddag. Deze activiteit is speciaal voor kinderen die het leuk en spannend vinden om te vissen.
Voor €10,75 per persoon kun je hier aan meedoen. De prijs is inclusief het gebruik van een hengel, aas, een visgids die de fijne kneepjes uitlegt, een glaasje ranja en een visdiploma!
Opgeven is niet nodig. We starten om 14.00 uur. Einde 16.30 uur. Leeftijd vanaf 6 jaar.

29 december
Op zaterdag 29 december zetten we per persoon 5 kg grote zalmforellen uit op vijver 4. Je mag hier dan de hele dag op vissen; van 08.00 tot 17.00 uur. We zetten de vis in 2x uit. De kosten zijn € 42,50 per persoon. Vliegvissen toegestaan!

30 december:
Een lekker bakje huisgemaakte snert voor iedere visser. Onze Jannie is er maar druk mee… Aangeboden door ’t Smallert dus dat kost niks extra. En laten we de fijne vuurkorven langs de vijvers ook niet vergeten. Alles om maar lekker warm te blijven op zondag 30 december…

2 januari:
Op woensdagmiddag 2 januari gaat er in vijver 4 een getagde zalmforel te water. Diegene die die middag deze zalmforel weet te vangen wint een vliegvisset van Abu Garcia! Kosten net als anders € 25,00 per persoon, uitzet 2,5 kg zalmforel per persoon. Start 12.30 uur. Vliegvissen toegestaan!

3 januari:
Op donderdagmiddag 3 januari gaat er een getagde vis te water in vijver 1. Diegene die die middag deze vis weet te vangen wint een opbergetui van Berkley! Kosten net als anders € 13,75 per persoon, uitzet 1,5 kg forel per persoon. Start 12.30 uur. Vliegvissen toegestaan!

4 januari:
Op vrijdagmiddag 4 januari gaat er een getagde vis te water in vijver 3. Diegene die die middag deze vis weet te vangen wint een schoudertas met opbergboxen van Berkley! Kosten net als anders € 19,75 per persoon, uitzet 1 kg forel en 1 kg zalmforel per persoon. Start 12.30 uur. Vliegvissen toegestaan! Sessies van 2.25 uur en instapsessies die middag niet mogelijk.