Houdt u er (ook) van om ‘al zoekend/puzzelend’ uw weg te vinden?
Zaterdag 18 augustus krijgt u hiervoor de mogelijkheid, Dikke Mik Nijbroek organiseert nl. als onderdeel van haar jaarlijkse dorpsfeest een echte RALLY!!

Samen met mensen van “Classic Rally Adventures” worden 2 routes van elk ca. 75 kilometer in 2 klassen, een Toer- en een Sportklasse, uitgezet. Niet met flauwe bolletje-pijltje of foto zoek opdrachten, … nee … met kaartleesopdrachten zoals ook het NK wordt georganiseerd. We rijden “pijlen-kortste-route” en “ingetekende lijn” in de toerklasse. De sportklasse krijgt het wat moeilijker met “ingetekende lijn met barricades”.
©2018 Vaassen Actief
Deelname is met 2 personen per equipe, een bestuurder en een navigator. U hoeft niet perse een oldtimer te bezitten, deelname kan met elk wetmatig goedgekeurde bolide of zelfs motorfiets.

De rally begint ‘s ochtends om 9.30 uur met het traditionele gezamenlijke Engels ontbijt van Dikke Mik in de grote feesttent, daarna starten we met het ochtendtraject.

Na de lunch op het feestterrein in Nijbroek volgt de middag lus.
Aan het einde van die zaterdagmiddag is de uitslag en prijsuitreiking, daarna blijft het mogelijk nog heel lang gezellig in Nijbroek.

Alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u op de website www.dikkemiknijbroek.nl.

Graag tot ziens op zaterdag 18 augustus bij de Dikke Mik Rally-pret!