De gemeente Epe heeft haar dienstverlening en openingstijden aangepast. Dit om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Zo kunnen we onze diensten veilig en verantwoord blijven leveren.

Het gemeentehuis blijft in elk geval tot en met maandag 31 augustus gesloten. Er is alleen bezoek mogelijk op afspraak. Bezoekers met een afspraak melden zich via de intercom naast de hoofdingang. In het gemeentehuis houden we ons aan de voorgeschreven anderhalve meter afstand.

Is er sprake van spoed?

Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0578. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Afspraken

Vanaf dinsdag 2 juni kunt u weer digitaal een  afspraak  inplannen. Afspraken kunnen alleen doorgaan als u gezond bent en geen klachten heeft. Kijk voor meer informatie daarover op de website van het  RIVM . We handelen uw (aan)vragen zo veel mogelijk telefonisch en digitaal af. U hoeft dan alleen naar het gemeentehuis te komen als het echt niet anders kan.

Afhalen documenten

U kunt documenten nog steeds afhalen, maar alleen op  afspraak. Deze maatregel geldt in elk geval tot en met 31 augustus 2020.

Zaken online regelen

Veel zaken kunt u helemaal online regelen via de website van de gemeente. Bijvoorbeeld uw  verhuizing doorgeven  of een  uittreksel aanvragen.

Aanverwante links