Diavoorstelling over de Himalaya in het dorpssteunpunt De Hezebrink

door | jan 26, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Tijdens de koffie inloop in het dorpssteunpunt de Hezebrink in Emst op vrijdag 9 februari aanstaande zal Loek van der Beek dia’s vertonen over de Himalaya. Iedereen die belangstelling heeft voor deze dia’s is van harte welkom van 14.30 tot 16.00 uur.

 De koffie-inloop is één van de activiteiten die is opgestart vanuit het dorpssteunpunt De Hezebrink, aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst.

Ongeacht of u uit de buurt komt of niet, u bent van harte welkom om in het dorpssteunpunt gezellig een kopje koffie te komen drinken. De toegang is gratis en u betaalt alleen maar voor uw consumptie. De ene keer is er gezellig koffie drinken, de andere keer is er een gastspreker of een creatieve activiteit.

Tijdens de koffie inloop van 8 februari zal één van de deelnemers aan de koffie inloop, de heer Loek van der Beek, dia’s vertonen over een reis die hij heeft gemaakt door de Himalaya. Onder het genot van een kopje koffie of thee, gezellig met elkaar aan een lange tafel kan iedereen deze voorstelling bijwonen.

Voor informatie  kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via Koppel-SWOE 0578-676767 of mail l.seinstra@koppelswoe.nl

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: