Het tweede elftal van SV Vaassen heeft komend seizoen een nieuwe trainer, Desmond Meijer. Verenigingsman Meijer is vanaf zijn jeugd verbonden aan de blauw-witten en neemt met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan.

Zijn schat aan ervaring heeft hij deels opgedaan bij SV Vaassen, maar ook bij andere verenigingen is hij actief geweest. Dat was het gevolg van zijn studie buiten de plaats.

Meijer (32 jaar) is begonnen als jeugdspeler bij SV Vaassen en combineerde dat al spoedig met het geven van trainingen aan de E- en F-jes. Door zijn studie vertrok hij enige jaren naar Enschede, waar hij voetbalde bij Drienerlo. Ook daar wist hij in één moeite spelen en trainen samen te voegen bij het derde elftal. Verder gaf hij training aan de jeugd. Nadien nam hij voor twee jaar plaats op de bank bij het tweede elftal van VV Drienerlo.

Bij terugkeer in Vaassen werd hij logischerwijs weer actief bij de blauw-witten. Eerst als trainer/leider bij de D-pupillen en na het vertrek van Harrie Visch combineerde hij bij het derde elftal wederom voetballen met het trainerschap voor die groep. In de loop der jaren heeft hij diverse trainerscursussen gevolgd.

Hij heeft duidelijke plannen met zijn team. “Belangrijk is lekker voetballen. Maar we gaan natuurlijk ook voor de winst. Dus ik reken op voldoende opkomst bij de trainingen en ga het zeker serieus aanpakken. Ik streef naar het hoogst haalbare waarbij we hopen mee te strijden voor de bovenste positie. Gecombineerd met veel plezier in het spelletje.”