Zoals we al eerder melden gaat burgemeester Hans van der Hoeve met pensioen. Lees ook ons vorige bericht Denk mee over onze nieuwe burgemeester! Daarom zoekt de gemeente Epe een nieuwe burgemeester. Inwoners, ondernemers en organisaties in de gemeente Epe zijn van harte uitgenodigd om mee te denken over het profiel van de nieuwe burgemeester.

Online vragenlijst 18 april t/m 6 mei
Inwoners van de gemeente Epe kunnen via een online vragenlijst hun ideeën over de eigenschappen en ervaring van de nieuwe burgemeester kenbaar maken. De vragenlijst is bereikbaar van 18 april tot en met 6 mei, via internet. Ga naar www.epespreekt.nl, klik op de link en vul de vragenlijst in. Inloggen of inschrijven is niet nodig. Leden van het inwonerspanel Epe Spreekt krijgen een email met een link naar de vragenlijst.

Inloopbijeenkomst 25 april
Op 25 april tussen 18.00 en 20.00 uur is er op het gemeentehuis van Epe een inloopbijeenkomst. Inwoners, ondernemers en organisaties van de gemeente Epe kunnen binnenlopen en in gesprek gaan met de leden van de sollicitatiecommissie. De sollicitatiecommissie heet officieel ‘vertrouwenscommissie’ en is samengesteld uit leden van de gemeenteraad.