Zoals u wellicht weet, gaat onze huidige burgemeester Hans van der Hoeve per 1 oktober a.s. met pensioen. We zijn dus op zoek naar een nieuwe burgemeester.

Bent u inwoner van de gemeente Epe en wilt u meepraten over de eigenschappen en ervaring die de nieuwe burgemeester moet meebrengen? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op 25 april tussen 18:00 en 20:00 uur en bespreek uw ideeën met de raadsleden.

Ook ondernemers en organisaties gevestigd in de gemeente Epe zijn van harte welkom. De speciaal ingestelde sollicitatiecommissie (‘vertrouwenscommissie’ ) neemt uw ideeën mee bij het opstellen van de profielschets. Ook haalt de sollicitatiecommissie informatie voor de profielschets op via een online vragenlijst.

De leden van het panel Epe Spreekt en alle andere inwoners van de gemeente Epe kunnen deelnemen aan dit onderzoek. De vragenlijst kan vanaf 18 april online worden ingevuld.

Met de profielschets gaat de vertrouwenscommissie op pad om de nieuwe burgemeester te werven. Uiteindelijk hopen we in december een nieuwe burgemeester in onze gemeente te mogen verwelkomen!

Binnenkort vindt u op de website en in de Gemeentewijzer meer informatie over de inwonersbijeenkomst en de online vragenlijst.