Op De Pure Pinksterfair vindt u gepassioneerde standhouders, originele activiteiten en demonstraties voor jong en oud. Het thema van 2018 is: Stoer Buiten Leven.

Dus Buiten Wonen, Buiten Koken, Buitensport, kortom: Het stoere actieve leven buitenshuis!

Er is ook een levendig kinderprogramma. Voor kinderen is er van alles te beleven en te doen tijdens De Pure Pinksterfair.

De omgeving van Kasteel Cannenburch leent zich bij uitstek voor actieve en creatieve activiteiten voor de jonge bezoekers. Avontuurlijk outdoor programma

Ontdek de avonturier in jezelf! Maak kennis met het overleven in de wildernis door het maken van een vuur of een wandeling die gericht is op survival, navigeren en het herkennen van diersporen. Daarnaast is er een klimwand en laat u u uitdagen om mee te doen met Geocachen. Smakelijke ontdekkingsreis

Op De Pure Pinksterfair denken we ook aan de inwendige mens. Eten en drinken om je trek te stillen en ook om te ontspannen. Even lekker genieten van de prachtige omgeving, de leuke activiteiten en de frisse buitenlucht, onder het genot van heerlijke en originele snacks, maaltijden en een goed glas. Puur genieten dus!

Vandaag bezocht door Desire. Hier haar impressie, en morgen is er ook genoeg te doen.