Team: Anouk Niemeijer, Celeste Jonker, Renate Kroes, Jasmijn Logtenberg, Iris Karman, Fayera Renleo, Danique Nieuwenhuis, Lieke van Zuuk, Sanne Spikker, Ewald Nieuwenhuis (leider/coach)

Het meisjes team van de Krugerstee heeft 16 mei j.l. een fantastische prestatie geleverd op het school voetbal toernooi op het terrein van SV Wissel. De meiden van groep 5 & 6  maakten er een mooie teamprestatie van. Zonder tegen goal te incasseren kwamen zij met 5x winst de poule fase door.

Er waren vele hoogstandjes en de ouders waren supertrots. In de halve finale was het meeste kruid verschoten en ging het mis en werd er helaas verloren en gingen de dames naar de troostfinale voor de felbegeerde 3e plek. Nog 1x volle kracht vooruit en er werd op wilskracht de buit binnen gehaald met een 1-0 zege.

De krugerstee had zelfs de beste speler van het toernooi in haar ploegje. Fayera Renleo mag een jaar lang deze titel dragen en kreeg een welverdiende wisselbokaal. Het team ging met een mooie beker naar huis en kunnen trots terugkijken op deze geweldige middag.