Zwemvereniging Vaassen en KNZB Regio Oost zijn er trots op  voor de zesde achtereenvolgende keer de Gelderse Minioren Finale te organiseren. Deze zwemwedstrijd vindt plaats op zaterdag 9 juni en zondag 10 juni in zwembad de Koekoek in Vaassen.

Alle zwemmers van Gelderland onder de twaalf jaar hebben er het afgelopen seizoen voor getraind en gestreden om bij de 18 snelsten van hun leeftijd te horen. Daarmee konden zij namelijk een startplaats veroveren in deze finale. Meedoen aan deze wedstrijd is dan ook een grote eer.

Heel veel vrijwilligers bereiden zich voor: Een voltallige jury heeft toegezegd te komen fungeren, het elektronisch tijdwaarnemingssysteem wordt nagelopen en nog eens getest. Ook het  erepodium en de medailles worden opgepoetst. Samen met de sponsoren maken zij dit toernooi mogelijk.

Belangstellenden zijn van harte welkom de wedstrijd te volgen vanaf de tribune van het zwembad. Voor de toegang vraagt de KNZB een bijdrage van € 1,50. Wie meer wil weten over de wedstrijd kan informatie vinden via www.zvv-vaassen.nl/gmf-2018

Foto door Margreet Sangers