Dansworkshop en Tapas eten voor jongeren die opgroeien met zorg.

door | okt 6, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

1 op de 4 jongeren groeit op met een (psychisch) zieke of gehandicapte ouder, broer, zus of ander inwonend familielid. Deze jonge mantelzorgers hebben zorgen voor en/of over het zieke familielid. Jongeren die opgroeien met zorg vragen niet snel om aandacht of hulp. Maar ze verlangen wel degelijk naar erkenning en begrip. Koppel, KAP en SWO/E willen de jonge mantelzorgers een stuk erkenning en begrip geven door avonden voor jonge mantelzorgers te organiseren.

Vrijdagavond 13 oktober hebben we gezellige dansworkshop op het programma staan met aansluitend heerlijke Tapas hapjes eten. De avond is van 18.00 uur tot 21.00 uur en  vindt plaats in het Triton gebouw, Jasmijnstraat 36 in Vaassen.

Alle jonge mantelzorgers tussen de 12 en 18 jaar uit de Gemeente Epe en Apeldoorn zijn van harte welkom!  Er zijn geen kosten aan verbonden. Je mag de eerste keer ook gerust een vriend en/of vriendin meenemen. Aanmelden kan tot 12 oktober door een mail te sturen naar gerrita.elskamp@swoepe.nl Informatie kunt u ook vinden op de website van SWO/E www.swo-epe.nl

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: