Dansgardes der Rossumdaerpers presteren uitstekend in Olst

door | jan 22, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Foto: Nikita Buitenhuis

De beide dansgardes der Rossumdaerpers hebben uitstekende prestaties geleverd bij het 32ste dansfestival van De Iesselzotten. Dat leverde de Magic Dancers zelfs de Plus Olst Wisselbokaal op. De deelnemers kwamen als vanouds weer uit Salland, Gelderland en Twente en in dat sterke deelnemersveld waren er niet alleen voor de Magic Dancers, maar ook voor de Star Dancers ereplaatsen.

 

De dansmariekes van De Rossumdaerpers kwamen uit in verschillende klassen en daarin lieten ze zich zoals gebruikelijk niet onbetuigd.

De Magic Dancers wonnen bij de gardedans in hun leeftijdsklasse en pakten met de karakterdans de tweede plaats. De Star Dancers demonstreerden hun kwaliteiten eveneens met een gardedans (tweede stek) en werden bij de karakterdans vierde.

De onderscheidingen werden gewonnen in een sterk deelnemersveld, waarbij de meiden het opnamen tegen ‘collega’s’ van vele andere grote carnavalsplaatsen in het oosten van Nederland.

Het maakt duidelijk dat de dansmariekes zich moesten meten met groepen die ook groot werden in plaatsen waar carnaval ‘in de genen’ zit en de concurrentie dus groot was.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: