Computerspreekuur in wijksteunpunt Bloemfontein

door | sep 26, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Iedere vrijdagmiddag is er in het wijksteunpunt Bloemfontein, aan de Wetstraat 12 in Vaassen een speciaal inloop spreekuur voor mensen die vragen hebben over het gebruik van hun computer, laptop, tablet of zelfs mobiele telefoon. Drie vrijwilligers zijn van 14.00 tot 15.00 uur aanwezig in het wijksteunpunt om vragen te beantwoorden.

Het komt regelmatig voor dat bezoekers van Bloemfontein met vragen komen over het gebruik van hun computer, laptop maar ook hun mobiele telefoon.

Er zijn een aantal deskundige vrijwilligers aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden en u eventueel ook kunnen ondersteunen in het gebruik van uw apparaat.

U kunt iedere vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur voor dit computerspreekuur het wijksteunpunt binnenlopen. In het wijksteunpunt is ook een computer aanwezig waarmee u kunt oefenen of waardoor mogelijk vragen beantwoord kunnen worden. Ook beschikt het wijksteunpunt over wifi zodat u met uw eigen laptop of tablet ook op internet terecht kan om eventuele antwoorden op vragen op te zoeken. Indien u even moet wachten op de ondersteuning door de vrijwilliger kunt u een lekker kopje koffie of thee drinken. U hoeft voor de uitleg niets te betalen, u betaalt alleen maar voor het kopje koffie dat u eventueel nuttigt.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, Linda Seinstra  telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag op   0578-617118 of de SWO/E telefonisch bereikbaar tussen 8.30- 12.30 uur op 0578-620988.  Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: