Centrum van Vaassen opgefleurd

door | okt 6, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Vrijdagavond 6 oktober is er een “Walk en Wine Tasting” georganiseerd en dat was o.a. ook een reden voor de leden van de Ondernemersvereniging Vaassen om de bloembakken weer uit de lantarenpalen te halen. De meeste planten waren ook al uitgebloeid en ook het koudere weer doet deze planten geen goed. Dus zijn een aantal ondernemers ’s avonds na sluitingstijd druk aan het werk geweest. Ze hadden zich onderverdeeld in twee teams. Het eerste team had de taak om alle bloembakken te verwijderen en ze kwamen er ook heel snel achter dat er nog een hoop water was achterbleven in de bloembakken van de laatste regenbuien.

De ondernemers wilden het centrum ook niet leeg achterlaten. Dus volgde een tweede team om daarna de milieuvriendelijke led verlichting weer op te hangen in de lantarenpalen. Een mooi stukje onderlinge samenwerking om te zien met een strakke regie.

Het centrum van Vaassen is nu in de avond ook weer sfeervol verlicht. En dat zal vrijdag avond ook gelijk opvallen als het centrum van Vaassen een “Montmatre” uitstraling meekrijgt vanwege de Walk en Wine tasting.

Kaarten daarvoor zijn verkrijgbaar bij Bruna van de Kamp, Topslijter Kooijer, Heiwegen Herenmode en OptiContact Luuk Vos.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: