Inschrijving geopend Centraal Beheer Midwinter Marathon

door | okt 27, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

De inschrijving voor de 45ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 in Apeldoorn is geopend. Inschrijven kan tot en met 13 januari 2018 23.59 uur. De lopers krijgen dan het startnummer thuisgestuurd. Op 3 en 4 februari is er GEEN na-inschrijving.

Voor de tweede keer is er ook de Kroondomein Het Loo Marathon op zaterdag 3 februari, de dag voor de andere afstanden van de Midwinter Marathon. Een trailloop door het leefgebied van edelherten en wilde zwijnen. Genieten van de omgeving tijdens een stevige inspanning, dat is het doel van deze loop. Om dit mogelijk te maken is er bovendien aan deze trail een strikte limiet gesteld aan het aantal deelnemers: maximaal 150 lopers. Het parcours gaat uitsluitend over bospaden en is behoorlijk heuvelachtig.

Maximum aantallen per afstand
Om de duizenden deelnemers in optimale omstandigheden te kunnen laten lopen, hebben wij per afstand een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Voor de Asselronde (25 km) zijn dat 3.000 lopers, de Mini-Marathon (10 Engelse mijlen) een maximum van 4.500, de Acht van Apeldoorn (8 km) 7.000 lopers, de Kidsrun een maximum van 1.000 deelnemers en de Marathon trail 150 deelnemers.

In de week voor Kerstmis is Apeldoorn de veertiende gastheer voor Serious Request, een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor een stille ramp. Ook wij steunen Serious Request en jullie kunnen dat ook doen! Je kunt er bij je inschrijving voor kiezen om te doneren aan dit vierde goede doel. De andere drie goede doelen zijn UNICEF, KWF Kankerbestrijding en de Apeldoornse Stichting ‘kLEEF.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: