Carnavalsgroep Gewoon Deurgoan Vaassen zoekt een bouwlocatie!

door | okt 2, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

Mogen wij ons eventjes voorstellen.

Wij zijn Carnavalsgroep Gewoon Deurgoan uit Vaassen.
Onze groep bestaat uit zeventien leden.
De groep is opgericht in 2010 en begonnen met vijf leden. Onze hoofdactiviteit bestaat uit het bouwen van een carnavalswagen. Maar ook organiseren wij jaarlijks een BBQ voor onze leden.

Kort voor de carnaval organiseren wij onze jaarlijks terugkerende kijkavond. Een gezellige avond voor leden en belangstellenden waarbij het onthullen van ons thema (de praalwagen) centraal staat. Ook organiseren we dan een verloting met leuke prijzen. Ook lopen wij mee met diverse optochten met als hoogtepunt onze deelname aan de carnavalsoptocht in Vaassen.

Wij beginnen medio oktober met de voorbereidingen aan onze carnavalswagen. Hier wordt door onze groep jaarlijks veel tijd en aandacht aan besteed.

De laatste drie jaar hebben wij mogen bouwen bij Jan Willem en Yvonne Hekkert in Emst. Wat hebben wij bij deze mensen een geweldige tijd gehad! Wij zijn deze mensen enorm dankbaar voor de jarenlange gastvrijheid! Maar door de sloop van een schuur zijn wij onze bouwlocatie kwijtgeraakt.

Gewoon Deurgoan is momenteel dus officieel dakloos. Wij zijn druk opzoek naar een nieuwe bouwlocatie, bijvoorbeeld via Facebook (deelacties), Instagram en aandacht in de media.

Tot op de dag van vandaag is dit helaas nog zonder resultaat. Het kan en mag natuurlijk niet zo zijn dat er in 2018 een optocht is zonder deelname van Carnavalsgroep Gewoon Deurgoan. Wie kan en wil ons helpen aan een bouwlocatie! Bijvoorbeeld en leegstaande schuur, loods of hal, voor de periode van medio oktober tot en met komend carnaval.

Hopelijk is er iemand die dit artikel leest en ons kan helpen. Voor contact en meer informatie kunt u bellen met Jaco Veldhuis van Gewoon Deurgoan tel. 0625502153. Ook zijn wij uiteraard te vinden op Facebook en Instagram.

 

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: