c.s.v. Vios JO17-2 kampioen 4e klasse najaar 2017.

door | jan 19, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Bovenste rij van links naar rechts:

Sebastiaan Fransen, Patrick Jansen, Mitchel Jansen, Rayif Ergun, Teun Wijnhout, Jasper Vlijm, Danny Machielsen, Daniel Heijs, Thijmen van Laar, Gerco Beumer, Peter Elzen.

Onderste rij van links naar rechts:

Martijn van Engeland, Luuk Fleming, Robbert de Beer, Niels Karman, Colin Goudbeek, Jari Elzen, Jarco Schurink, Eize van der Zee, Mitchell Fransen, Sijmen Koenders.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Nadat de KNVB besloten had de laatste competitie wedstrijd niet meer in te halen vanwege het grote verschil in doelsaldo kon het kampioenschap dan eindelijk gevierd worden.

Na een oefenwedstrijd tegen Elspeet JO17-2, die met 16-0 onder toeziend oog van alle familie en vrienden gewonnen werd, kon de huldiging plaatsvinden.

De schaal en medailles werden uitgereikt door zowel de voorzitter van Vios (Gerard van Gurp), de jeugdvoorzitter (Ronald Snijder) en de aanvoerder van ons eerste elftal (Joas Pol).

Via deze weg willen we onze hoofdsponsor intermediair uitzendburo en de Pater Sloopwerken bedanken die het elke week weer mogelijk maken om in een strak tenue het veld te betreden.

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: