Busreis Bloemfontein naar Orchideeënhoeve Luttelgeest

door | mei 15, 2017 | Nieuws | 0 Reacties

In het kader van het vijf jarig jubileum van het wijksteunpunt Bloemfontein wordt er op woensdag 14 juni 2017 een busreis georganiseerd naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. De busreis is bedoeld voor vrijwilligers, medewerkers en deelnemers aan activiteiten in het wijksteunpunt Bloemfontein. We rijden ‘s morgens met de bus naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest waar we worden ontvangen met een kopje koffie of thee met gebak. Na de koffie kunt u vrij rond lopen en de Orchideeënhoeve bekijken. Om 12.30 uur wordt u terug verwacht in het restaurant van de Orchideeënhoeve waar een lekkere lunch voor u klaar staat. Na de lunch vertrekken we met de bus naar de boot voor een mooie boottocht. Om ongeveer 17.00 uur verwachten wij weer terug in Vaassen te zijn.
De kosten van deze reis, inclusief koffie met gebak, lunch en boottocht bedraagt € 38,00 per persoon. Het vertrek is vanaf de hoek Wetstraat-Woestijnweg om 8.45 uur. De eigen bijdrage is € 38,00 per persoon inclusief koffie, gebak, lunch en boottocht.
Belangstellenden die graag mee willen met deze busreis kunnen daarvoor een formulier ophalen in het wijksteunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. U dient zich voor 31 mei 2017 op te geven bij SWO/E of het wijksteunpunt Bloemfontein.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij:
Wijksteunpunt Bloemfontein, van dinsdag tot en met vrijdag op het nummer 0578-617118 of via SWO/E 0578-620988. Kijk voor meer informatie op www.swo-epe.nl

Laatste nieuws

Agenda

Met dank aan onze sponsoren: